19:30

Bro IK

Referat: Bele Legends - Bro IK

Bele Legends - Bro IK 4 - 3 (3 - 3, 1 - 0)

Vi börjar matchen riktigt bra och kommer igenom Broförsvaret på ett fyndigt sätt upprepade gånger. 2-0 har vi efter dryga fem min. Trots att vi bjuder Bro på ett självmål så återtar vi snabbt 2 målsledningen och det känns som att vi ska kunna dra ifrån rejält.

Icke-sa-Nicke. Anfallsspelet går i stå, samtidigt pressar vi för högt med för många gubbar, och Bro kommer gång på gång i kontringar. De har fler chanser än de de lyckas få mål på, så 3-3 känns som ett "bra" halvtidsresultat.

Coach Jimmy griper in i paus och vi tätar de ytor vi bjudit Broiken på. Spelet i andra perioden blir mer tillknäppt. Det står verkligen och väger, för vi inte heller till anfallsspelet riktigt. Lyckligtvis svarar Patrik för ett konstmål där han lyckas snurra in den från position bakom mål. Vi håller tätt och reder ut det hela även när Bro skapar tryck efter att ha tagit ut målvakten. SKÖÖN TREPOÄNGARE!